Menu Premium
Loading...

Check de eerste Batman: The Telltale Series – Episode 2 trailer

Roy de Keijzer 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale Games, de meesters van het point-and-click-genre hebben nieuwe beelden vrijgegeven van het nieuwe avontuur van je favoriete rijke held Bruce Wayne in de trailer van Batman: The Telltale Series – Episode 2 trailer. De titel van dit tweede avontuur is: Children of Arkham.

In Children of Arkham zijn onder andere Joe Chill, Blockbuster, Catwoman en The Penguin te aanschouwen. In deze episode gaat Bruce het verleden van zijn vader Thomas Wayne achterna. Bruce wil ontdekken wat de relatie is tussen de dood van zijn vader en het criminele circuit van Gotham City. In welke problemen raakte zijn vader verzeild? En waarom hadden ze het op hem gemunt? Batman probeert daar in dit verhaal achter te komen.

Sinds gisteren is de Season Pass Disc verkrijgbaar voor de console versies. Op deze Season Pass Disc staan de eerste en de tweede episode van de vleermuisman. Episodes 3, 4 en 5 zijn later als download te verkrijgen, wanneer deze episodes worden uitgebracht is nog onbekend. Batman: The Telltale Series – Episode 2 is vanaf 20 september digitaal te koop op Steam.

Batman: The Telltale Series – Episode 2 is verkrijgbaar voor PC, Xbox One en PS4.

Ga jij deze game in huis halen? Heb jij de eerste episode al uitgespeeld en wat vond je ervan? Gooi het in de comments hieronder!

Bron: Videogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch