Menu Premium
Loading...

Sony komt met een Call of Duty: Infinite Warfare – Gameplay Launch trailer

Mark Hoogland 17/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag meldden we je al dat de huidige beta voor Call of Duty: Infinite Warfare met een dag is verlengd. Bovendien kunnen we het komende weekend aan de slag met een tweede testfase, ditmaal ook voor de Xbox One. Zojuist verspreidde Sony een Call of Duty: Infinite Warfare – Gameplay Launch trailer om ons nog wat warmer te maken voor de shooter van Infinity Ward.

De titel van deze trailer is op z’n zachtst gezegd opvallend te noemen; niet alleen is de launch van Call of Duty: Infinite Warfare nog tweeënhalve week van ons verwijderd (wat we wel vaker zien bij zogenaamde “launch” trailers), ook is in deze video van gameplay-beelden geen sprake. Wat we wel krijgen is een indruk van het verhaal van Infinite Warfare. Hierin is onder meer een rol weggelegd voor Kit Harington, beter bekend als Jon Snow uit Game of Thrones.

Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf 4 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Krijg jij bij het zien van deze beelden al een beetje zin in de single player van de game? Of ben je een hardcore online speler en zit jij momenteel dan ook tot aan je nek in de beta?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch