Menu Premium

De Call of Duty: Infinite Warfare beta is verlengd met een dag

Tim Koelen 17/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vorige week vrijdag kon je er al mee aan de slag, en voor spelers die er niet genoeg van krijgen: de Call of Duty: Infinite Warfare beta is verlengd met een dag. Alhoewel de launch op vrijdag niet geheel vlekkeloos verliep, kan je die verloren tijd nog tot morgenavond 19.00 uur inhalen.

Het afgelopen weekend werd er steeds meer content toegevoegd aan de beta. Zo werden er meerdere maps en modes beschikbaar gesteld voor de doorgewinterde Call of Duty-veteran. Baal je nu al van het feit dat je de beta niet hebt kunnen checken? Dan is er aankomend weekend ook weer een beta voor de nieuwste titel in de CoD-franchise.

De aankomende beta zal niet alleen beschikbaar zijn op de PlayStation 4, maar zal ook speelbaar zijn op de Xbox One. Spelers die het afgelopen weekend al los zijn gegaan op de beta hebben geluk, de progressie die je hebt gemaakt zal bewaard worden voor het aankomende weekend. Alleen wanneer de game eenmaal zijn release kent, dan start iedereen gewoon bij nul.

Shelly en Skate reviewden vorige week al de singleplayer van de remaster van Call of Duty: Modern Warfare, en dat item kun je hier zien. Heb jij de beta van Call of Duty: Infinite Warfare al kunnen checken, of ga je dit pas aankomend weekend doen? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch