Menu Premium

Check de Call of Duty: Ghosts Invasion en EA Sports UFC livestream!

Gamekings Redactie 06/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de voorbereidingen voor de trip naar Los Angeles voor de E3 2014 in volle gang zijn, wordt er uiteraard ook nog even de tijd genomen om te livestreamen op de vrijdagmiddag. Er is net nieuwe downloadable content uit voor de laatste game van Infinity Ward en Activision, en ook de demo van de nieuwste fighting-titel van EA is op de redactie. Ga er lekker voor zitten, chat met ons mee op het officiële Gamekings Twitch-kanaal en check de Call of Duty: Ghosts Invasion en EA Sports UFC livestream!!

In de goede oude tijd hadden we allemaal nog geen downloadable content en was ook online gamen niet de normaalste gang van zaken, laat staan dit delen via Twitch. Anno 2014 zijn de tijden veranderd en die drie worden vandaag perfect gecombineerd. De levensduur van Call of Duty: Ghosts is recentelijk nog verlengd met nieuwe content, welke we vandaag eens even uitgebreid gaan spelen. De Call of Duty: Ghosts Invasion DLC zorgt voor nieuwe maps, die door velen al even kapot gespeeld worden, welke stuk voor stuk aan bod komen vandaag.

Onze eigen Dennis houdt wel van een potje matten in de ring en ook wanneer hij de console aanslingert is ‘ie niet vies van wat gecontroleerd geweld. Hij was dan ook ontzettend benieuwd naar de eerste speelbare demo van EA Sports UFC, gezien het ook nog eens het eerste deel in de UFC-serie is die door EA. Hoe speelt ‘ie? Dat hoor je vandaag tijdens de livestream, waar je uiteraard ook alle vragen kunt stellen die je hebt over de games die gespeeld worden.

Zorg ervoor dat je ons liket op onze officiële Facebook-pagina, dat je ons volgt op Twitter én dat je onze Twitch in de gaten houdt en volgt. Dan weet je namelijk precies wanneer we gaan streamen en krijg je altijd mee wat er gebeurt op Gamekings.tv!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Check de Call of Duty: Ghosts Devastation en EA Sports UFC livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch