Menu Premium
Loading...

Check de Battlefield 1 Official Accolades Trailer

Yannick van Doorn 29/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game is inmiddels al ruim een maand speelbaar, maar beelden van Battlefield 1 vervelen nooit. De grafische pracht en praal worden door in-game beelden van de campaign in de volgende trailer opnieuw belicht. Welke reden EA ook heeft voor het uitbrengen dit heerlijke filmpje, het is zonder meer de moeite waard. Dus check de Battlefield 1 Official Accolades Trailer hier!

In de trailer zal je, als je de campaign helemaal doorlopen hebt, veel bekende situaties tegenkomen. Actie uit de verschillende hoofdstukken passeren één voor één de revue. Tussendoor worden we getrakteerd op commentaren van vooraanstaande kranten, tijdschriften of websites die hun waardering uitspreken voor de game en zijn singleplayer campaign. Voor degenen die de game nog niet gespeeld hebben is dit wellicht de laatste trigger om er vol in te duiken. De game is al sinds 21 oktober verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Naast dit alles is het gewoon een toffe serie beelden vol met explosies, paarden, vlammenwerpers, tanks, soldaten, zeer gedetailleerde campaign beelden uit de singleplayer en meer onder genot van toffe muziek. Genieten geblazen!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch