Menu Premium

Characters verdwijnen spoorloos met Incursions-update The Division

Bas Boudewijn 13/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 8 maart kwam Tom Clancy’s The Division uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Iets meer dan een maand later is het grootste deel van de The Division-spelers dan ook wel max level 30 en klaar voor nieuwe content. Gisteren was het dan eindelijk tijd voor de eerste grote patch zodat je weer volop zou kunnen knallen in The Division, althans, als je character niet uit de game is verdwenen na het installeren van de update.

De patch waar het om gaat, update 1.1, is de eerste in een reeks grotere updates en geeft je onder meer toegang tot een lange Incursions-missie, welke een hoge moeilijkheidsgraad. Hoewel een patch de game meestal zou moeten verbeteren heeft een deel van de spelers toch problemen na het downloaden van deze update. De characters van enkele spelers zijn namelijk verdwenen na het installeren van de update. In een tweet gaf Ubisoft aan het probleem te onderzoeken, maar dat het oplossen van een bug als deze langer zou kunnen duren dan je als speler misschien zou hopen. Het probleem zal waarschijnlijk ook na de aankomende ‘hotfix’ nog aanwezig zijn. Het probleem lijkt zich overigens alleen voor te doen op de Xbox One.

Heb jij last van verdwijnende characters na het installeren van de nieuwste The Division-update of draait de game bij jou als een zonnetje? Laat het ons even weten in the comments!

Bron: VG24/7

Characters verdwijnen spoorloos met Incursions-update The Division

Characters verdwijnen spoorloos met Incursions-update The Division

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch