Menu Premium
Loading...

Character customization staat centraal in nieuwe gameplay-video van Mass Effect: Andromeda

Richard den Toom 23/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een reeks gameplay-video’s laat BioWare meer zien van wat we kunnen verwachten van Mass Effect: Andromeda. Bereid je voor op een ongekende vrijheid op het gebied van character customization, want het rigide systeem van de originele trilogie wordt overboord gezet. Daar koos je aan het begin van elke game voor een specifieke klasse, maar in Andromeda kan je volledig zelf bepalen waar je in wilt investeren. Dit is trouwens de tweede video in de reeks, check hieronder het eerste deel, mocht je die gemist hebben:

En er is meer Mass Effect-nieuws: Game of Thrones-ster Natalie Dormer verleent namelijk haar stem aan de game in de rol van Lexi T’Perro. Lexi is de Asari-arts van de Tempest en zal de speler en de bemanning van de Tempest bijstaan op medisch en psychologisch gebied. Afgaande op onderstaande video zal Lexi een belangrijke rol gaan vervullen:

De release van Mass Effect: Andromeda is nog een maand van ons verwijderd: op 23 maart komt de game uit voor Playstation 4, Xbox One en PC. Hebben jullie er vertrouwen in dat BioWare met Mass Effect: Andromeda de Mass Effect-serie eer aan zal doen en (mogelijk) een nieuwe mijlpaal binnen gaming gaat realiseren? Laat het zoals altijd weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch