Menu Premium

Chaos Warriors DLC Total War: Warhammer gratis in eerste week

Duncan Israel 29/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Creative Assembly heeft bekendgemaakt dat de Chaos Warriors DLC voor Total War: Warhammer gratis bij de game zal zitten in de eerste week van de release. Dit maakt de ontwikkelaar vandaag bekend, na aardig wat controverse rondom dit DLC-pakket.

Toen de Chaos Warriors DLC in oktober 2015 werd aangekondigd, veronderstelde Creative Assembly dat je alleen toegang kreeg tot deze DLC als je de game zou pre-orderen. Hier werden heel wat mensen niet blij van en dat lieten ze weten ook. De trailer heeft inmiddels al 50.000 dislikes gekregen en de comments onder die video liegen er ook niet om.

“De Chaos Warriors zijn enorm populair gebleken,” zegt creative director Mike Simpson. “Door spelers een week de tijd te geven om dit pakket gratis te krijgen, zorgen we ervoor dat loyale fans die liever niet vooruitbestellen de boot niet missen, terwijl we tegelijk tegemoet komen aan de early adapters, wiens steun voor ons zeer belangrijk is.”

Eerder lieten wij al zien wat dit DLC-pakket inhield. Total War: Warhammer is vanaf 24 mei verkrijgbaar op PC en je krijgt tot 19:00 uur op 31 mei de Chaos Warriors DLC er gratis bij!

Chaos Warriors DLC Total War: Warhammer gratis in eerste week

Chaos Warriors DLC Total War: Warhammer gratis in eerste week

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch