Menu Premium
Loading...

CES 2018: HTC onthult ‘draadloze’ VR met de HTC Vive Pro

Buck Bijlsma 09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor liefhebbers van Virtual Reality: HTC heeft op de Consumer Electronics Show (CES 2018) een nieuwe, geavanceerdere Vive uit de doeken gedaan. Het gaat hier om de zogeheten HTC Vive Pro.

De naam doet het misschien al vermoeden. De Vive Pro is een verbeterde versie van de bestaande HTC Vive Vr-bril. Het nieuwste pareltje van HTC is uitgerust met twee OLED-schermpjes, die beiden goed zijn voor een resolutie van 2880×1600. Ook biedt de Vive Pro een geïntegreerde koptelefoon, terwijl tegelijkertijd het gewicht van de VR-headset aanzienlijk geslonken is. Een exacte release datum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de Vive Pro nog in het eerste kwartaal van 2018 uitkomt. De prijs is evenmin bekend.

HTC Vive Pro gooit hoge ogen

HTC heeft op de CES 2018 ook een draadloze adapter voor de Vive Pro aangekondigd. De draadloze adapter moet de kabel die naar de computer loopt vervangen, zodat spelers hier minder hinder van hebben tijdens het gamen. Ook de adapter heeft nog geen prijskaartje gekregen van HTC. De verwachting is verder dat de wireless adapter in de zomer beschikbaar is.

Hebben jullie de HTC Vive Pro is huis? Zo ja, ben je geïnteresseerd in deze upgrade? Laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch