Menu Premium

CES 2018: ASUS introduceert Bezel-Free Kit en Gaming Laptops

Buck Bijlsma 09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De CES 2018 is in volle gang. Ook voor ons gamers is er genoeg interessants te bespeuren op de Consumer Electronics Show. Zo pakt Asus flink uit met mooie spullen, die het hart van menig pc gamer sneller doen laten kloppen. Maar check nu ‘CES 2018: ASUS pakt uit met Bezel-free Kit en Gaming Laptops!’

Asus onthult de Bezel-Free Kit

Op de Asus-stand gaat het leeuwendeel van de aandacht uit naar de nieuwe Bezel-free Kit. Hiermee wordt het mogelijk meerdere beeldschermen op elkaar aan te sluiten, zonder dat dit gepaard gaat met het creëeren van lelijke zwarte randen. Maar de technische details gaan velen hun pet te boven, maar het komt erop neer dat het elimineren van de ruimte tussen de lichtbrekende ‘tussenstukken’, de visuele ervaring sterk verbeterd. Met de Bezel-free Kit is het tevens mogelijk de monitors op een hoek van 130 graden de plaatsen. Asus zegt dat dit de optimale visuele ervaring  oplevert.

Asus Bezel-Free Kit

Hiernaast heeft Asus een aantal nieuwe gaming laptops aangekondigd: de ROG G703. De G703 is de eerste gaming laptop ooit die Nvidia’s G-Sync software(144 Hz) combineert met een full HD-scherm van 1920×1080. Hiernaast heeft Asus hoge ogen gegooid met een nieuwe krachtige desktop PC. Deze beschikt over een overclocked Intel Processor van de laatste generatie en een krachtige Nvidia GTX 1080 videokaart.

Worden jullie blij van de bovenstaande aankondigingen van Asus op de CES 2018? Laat je horen in de comments onder CES 2018: ASUS pakt uit met Bezel-free Kit en Gaming Laptops.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch