Menu Premium

CEO van Square Enix teast nieuwe JRPG voor fiscaal 2015

Franky Mangal 17/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan zomaar zijn dat we dit jaar een nieuwe JRPG voor de consoles kunnen verwachten uit de stal van Square Enix. CEO Yosuke Matsuda heeft een tipje van de sluier opgelicht, want hij zegt dat Square Enix een JRPG in ontwikkeling heeft die dit fiscale jaar, dat loopt tot 31 maart 2016, nog moet gaan verschijnen.

In gesprek met Nikkei Trendy verklaart Matsuda dat Square Enix voor fiscaal 2015 een aantal belangrijke titels op de planning heeft staan, maar dat gamers ook een JRPG-verrassing te wachten staat voor de consoles. Matsuda zei daarnaast dat Square Enix klaar is voor de E3 met aankomende titels als Final Fantasy XV, Just Cause 3 en Rise of the Tomb Raider. Helaas vertelde hij niet of de nieuwe JRPG ook al onthuld gaat worden op de E3 2015.

Behalve eerder genoemde games kunnen we ook nieuws verwachten omtrent een nieuwe Hitman en Deus Ex. Volgens Matsuda staat ons in elk geval veel vuurwerk te wachten: “Onze Japanse en Westerse studio’s zijn allemaal bezig om een ijzersterke line-up klaar te hebben staan, dus als ik jullie was zou ik ze in de gaten houden.” Laten we hopen dat Square Enix daadwerkelijk gaat knallen dit jaar!

Bron: Nikkei Trendy – Engelse vertaling door Gematsu

CEO van Square Enix teast nieuwe JRPG voor fiscaal 2015

CEO van Square Enix teast nieuwe JRPG voor fiscaal 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch