Menu Premium

Cartographer’s Gift update nu beschikbaar voor Halo 5: Guardians

Duncan Israel 16/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor alle Spartans onder ons is nu de Cartographer’s Gift update uit. Dit is één van de vele gratis updates die Halo 5: Guardians krijgt. Vorige maand kwam namelijk Battle of Shadow and Light al uit voor de game.

Deze update omvat veel nieuwe dingen. Zo zal de oude vertrouwde Forge Mode terugkeren naar de game, waarin jij je eigen maps kan maken. Je kan met een hele nieuwe lijst rekwisieten aan de slag, die verdeeld zijn over de maps. Over maps gesproken, er zijn vier nieuwe maps bijgekomen: “Battle of Noctus” is de nieuwe Warzone map en “Overgrowth” is een nieuwe Arena map. “Entombed” en “Antifreeze” zijn de twee nieuwe Big Team Battle maps.

Misschien wel de gaafste vernieuwingen door deze update, zijn de manieren waarop je nu je tegenstander kan vernederen van achteren. Er zijn twee nieuwe assassinations toegevoegd.

Kan jij niet wachten om je Xbox One aan te slingeren en al deze vernieuwde snufjes uit te proberen? Dat is mooi, want de update zal automatisch op je Xbox One geïnstalleerd worden wanneer je in het bezit bent van Halo 5: Guardians!

Cartographer's Gift update nu beschikbaar voor Halo 5: Guardians

Cartographer’s Gift update nu beschikbaar voor Halo 5: Guardians

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch