Menu Premium

Carmageddon: Max Damage dit jaar naar PlayStation 4 en Xbox One

Bas Boudewijn 22/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 1997 kwam Stainless Software met Carmageddon, de game die in door menig ouder werd afgezworen vanwege de gruwelijke principes van de game. Het doel van de game was om zo veel mogelijk schade aan te richten door onder andere mensen en objecten in de omgeving aan te rijden. Een hoop jaartjes later komt Carmageddon: Max Damage ergens in het midden van 2016 naar PlayStation 4 en Xbox One.

Voor het eerst sinds 2000, toen het origineel uitkwam op de PlayStation en Nintendo 64, brengt Stainless Software Carmageddon naar de consoles. De reboot van de serie komt van de zelfde ontwikkelaars die in 2013 als Carmageddon: Reincarnation uitbrachten op Steam. Samen met de aankondiging van Carmageddon: Max Damage kwam meteen een uitgebreide lijst met features naar buiten.

Bij de release kun je met meer dan 30 auto’s aan de slag in tien grote open gebieden. Ook zal de game vol zitten met wilde power ups om de carrière modus te overleven. Deze carrière zal zich uitstrekken in zes verschillende evenementen. Buiten alle singleplayer-speltypes kun je je ook nog eens uitleven in vier online multiplayer-speltypes, die je ook nog eens naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Buiten deze features bevat de game ook nog een hoop technische upgrades ten opzichte van zijn voorganger op de PC. Een replay mode om al je epische acties nogmaals te bekijken, vernieuwde physics voor alle auto’s en objecten en talloze nieuwe objecten, waaronder fietsen, rolstoelen, beren en aliens.

Kijk jij uit naar nog een reboot van deze klassieker? Carmageddon: Max Damage komt ergens in het midden van 2016 naar PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

Carmageddon: Max Damage dit jaar naar PlayStation 4 en Xbox One

Carmageddon: Max Damage dit jaar naar PlayStation 4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch