Menu Premium
Loading...

Codemasters toont de Career-modus in deze F1 2016 trailer

Karim Shehata 04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

F1 2016 komt al bijna uit en belooft een hoop dingen recht te zetten die in de 2015-variant niet goed gingen of ontbraken. Een van de dingen die niet in F1 2015 zaten, was de Career-modus. Codemasters kreeg hierop een bak met kritiek over zich heen, maar de essentiële mode is helemaal terug in F1 2016, zoals je kunt zien in deze F1 2016 trailer!

In de trailer is te zien dat de mode niet alleen terug is, maar ook nog eens compleet is vernieuwd. Zo communiceer je daadwerkelijk met je agent en de mensen die ervoor zorgen dat jouw auto in orde is voor een gruwelijk potje racen. Ook kun je jouw eigen avatar creëren en gevoelsmatig je eigen nummer kiezen. Niet dat je er beter door gaat racen, maar het is toch tof dat je ook daarin de keuze krijgt van Codemasters in F1 2016.

De racegame, waarin je ook met Max Verstappen aan de slag kunt, verschijnt op 19 augustus voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder deze week is er een preview event van de game geweest in Nederland, waar de pers een presentatie kreeg en een paar uur de game mocht spelen. Dit weekend krijg je dus een preview voorgeschoteld van de game op Gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch