Menu Premium

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt eind dit jaar

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toad is altijd al een belangrijk personage geweest in de Mario-franchise. Het aandoenlijke personage met de grote paddenstoel op zijn hoofd heeft volgens veel fans al een tijdje zijn eigen game verdiend en deze krijgt hij nu dan ook en zelfs best wel snel. Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt eind dit jaar voor de Wii U.

De subtitel van de game zegt eigenlijk al genoeg: Captain Toad gaat op zoek naar schatten. De game, die redelijk gezien kan worden als een platform-titel, gaat dus al eind dit jaar verschijnen en daardoor maakt Toad al dit jaar zijn debuut in zijn eigen game. Laten we hopen dat dit goed gaat en dat hij niet alsnog de hulp van bijvoorbeeld Mario en Luigi nodig heeft. Of er andere personages uit het Mario-universum in de game zitten, is nog onduidelijk. Wel speel je alleen met Captain Toad in deze game.

Het is natuurlijk nog maar de vraag hoe dit uitpakt, maar Nintendo kunnen we normaal gesproken wel vertrouwen hun eigen personages in nieuwe games. De titel helpt de Wii U in ieder geval een eindje op weg in de weg naar het meer verkopen van de Wii U en het beter aan de man brengen van deze console.

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt eind dit jaar

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt eind dit jaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch