Menu Premium

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt 9 januari

Lisette Atsma 10/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game mag dan wel gebaseerd zijn op de bonus levels in Super Mario 3d world, het is zeker niet een staaltje van knippen en plakken geweest. Hoewel de releasedatum in Amerika nog net voor de feestdagen plaats vindt, zullen we in Europa helaas moeten wachten tot 9 januari voordat we de game kunnen spelen.

Captain Toad: Treasure Tracker is de eerste game waarin Captain Toad de hoofdrol zal spelen. Als een soort Indiana Jones zal Captain Toad op zoek gaan naar allerlei schatten. Hij wordt hierbij geholpen door Toadette, zijn vrouwelijke metgezel. De game zal meer dan 70 levels bevatten met allerlei verschillende puzzels en monsters uit het Super Mario universum. Grappig is onder andere dat Toad zelf niet zal kunnen springen, de grote rugzak die hij draagt is namelijk te zwaar. Met behulp van de Wii U pad, touch screen en wisselen van camera punten moet je onder andere dit probleem zien op te lossen.

Toadette wordt op een gegeven ogenblik gekidnapt en moet worden gered, aan jou dus de taak om dit te doen. Ondanks dat dit helemaal Super Mario stijl is, hoef je waarschijnlijk niet continue achter haar reet aan te lopen. Of dit inderdaad zo is zullen we 9 januari waarschijnlijk gaan merken, wanneer Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt voor de Wii U.

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt 9 januari

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt 9 januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch