Menu Premium

Capcom kondigt Mega Man 11 aan

Sebastiaan Brassinga 05/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom wil weer gaan knallen en pakt zodoende de Mega Man-franchise bij de lurven. De uitgever werkt op dit moment aan Mega Man 11! Hiernaast komt men ook met een heruitgave van de acht Mega Man X-games. Beide releases staan gepland voor 2018.

Mega Man 11 komt zoals het nu lijkt in de tweede helft van 2018 uit. In tegenstelling tot diens voorgangers, zullen de graphics niet primair sprite based zijn. In plaats hiervan zal de game 3D-personagemodellen bevatten, in combinatie met handgemaakte achtergronden. Mega Man 11 komt uit voor de PlayStation 4, XBOX One en Nintendo Switch!

Mega Man 11 in 2018

Zoals gezegd blijft het hier niet bij in 2018 wat betreft Mega Man. Mensen kunnen immers ook aan de slag met de Mega Men X-Games. Deze zullen beschikbaar zijn voor de pc, PlayStation 4 en XBOX One. Het is niet bekend of de games gebundeld beschikbaar zijn, of dat gamers ook los de vele Mega Man X-titels kunnen downloaden.

Hiernaast komen de al uitgebrachte Mega Man Legacy Collection 1 & 2 in 2018 naar de Nintendo Switch. Zijn jullie blij met deze aankondigingen? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch