Menu Premium

Capcom kondigt de Panta Rhei engine aan

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yoshinori Ono had vannacht bij Sony’s persconferentie ook iets leuks te vertellen: Capcom kondigt de Panta Rhei engine aan.

Na een introductie in slecht te verstaan (maar enorm humoristisch) Engels kwam Capcom Director Yoshinori Ono niet alleen met een tolk (thank god), maar ook met de nieuwe Panta Rhei engine. Deze engine wordt alleen gebruikt voor de PlayStation 4. Hiermee wil Capcom hun support laten zien voor Sony en hun nieuwe console. Capcom had ook een kleine voorpresentatie over al hun vorige PlayStation games van Final Fantasy 7 en Resident Evil op de PlayStation, Devil May Cry op de PS2 en de latere Resident Evil games op de PS3.

Ook introduceerde Yoshinori een nieuwe IP die de Panta Rhei engine zal gebruiken: Deep Down (werk titel). De trailer die Capcom liet zien was voor een fantasy game die vrij veel weghad van Dragons Dogma 2 (niet dat dit slecht is). Ik moet zeggen, als de beelden van de trailer in-game beelden waren (wat niet al te ver gezocht is), dan ben ik diep onder de indruk. Het licht was misschien het mooiste van alles.

De trailer eindigde met de woorden “Conquer your fear, or die a coward”. Ik ben zeer benieuwd naar meer nieuws over deze game. Hoe zit het met jou? Zijn geile graphics genoeg om je opgehitst te maken voor een nieuwe IP of wacht je nog even op wat meer info voordat je een conclusie trekt?

Capcom kondigt de Panta Rhei engine aan

Capcom kondigt de Panta Rhei engine aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch