Menu Premium

Capcom kondigt de Banned Footage DLC aan voor Resident Evil 7: Biohazard

Yannick van Doorn 24/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Resident Evil 7: Biohazard pas sinds vandaag in de winkels ligt komt uitgever Capcom direct met de eerste nieuwe aankondiging op de proppen. Voor de Resident Evil-fans moet dat als muziek in de oren klinken, want de komende weken zullen jullie op veel nieuwe content getrakteerd gaan worden. Capcom kondigt de Banned Footage DLC aan voor Resident Evil 7: Biohazard.

De Banned Footage DLC zal in twee delen verschijnen en elk van de zogenaamde volumes brengt nieuwe missies en modes naar de game. Elk deel zal eerst op de PlayStation 4 verschijnen en in de weken erna over Xbox One en PC uitgerold worden. De druk op PlayStation 4 gebruikers om de game uit te spelen wordt flink opgevoerd, want Banned Footage Vol. 1 is over een week al speelbaar.

Banned Footage Vol. 1 brengt twee nieuwe hoofdstukken, Bedroom en Nightmare, en een nieuwe mode, Ethan Must Die. In Bedroom moet je uit zien te zoeken hoe je uit een afgesloten kamer kunt ontsnappen zonder gesnapt te worden en in Nightmare moet je zien te overleven tot de volgende morgen terwijl je waves van vijanden moet zien te verslaan. De extra mode Ethan Must Die is een tough-as-nails, uitzonderlijk moeilijke, mode die zich buiten de tapes en het hoofdverhaal afspeelt. Deze mode is niet speelbaar met PlayStation VR.

Dan is er dus ook nog Banned Footage Vol. 2 met de hoofdstukken 21 en Daughters. De extra mode heet Jack’s 55th Birthday. Banned Footage Vol. 1 verschijnt op 31 januari op PlayStation 4 en Vol. 2 volgt op 14 februari. Op 21 februari verschijnen beide DLC pakketten op Xbox One en PC. Terwijl je waarschijnlijk pas het eerste angstzweet van je hoofd veegt kan je dus al voorbereiden op meer engs. Weet je nog niet of je de game wil gaan spelen? Bekijk dan hier de review van Skate en Boris.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch