Menu Premium

Capcom heeft geen plannen om Resident Evil 7 uit te brengen op de Switch

Jeroen Wiersma 23/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koude rillingen, zweterige handjes, als er iets eng is, dan is het wel een dikke spoiler. Niet gevreesd, dit is een link naar het bericht waarin we je waarschuwden voor de spoiler die rondspookt op het web. We hopen dat je daardoor morgen als een soort maagd kunt beginnen aan Resident Evil 7: Biohazard. Mocht je het geduld hebben en de game liever op de Switch willen spelen, dan kun je lang wachten, want Capcom heeft geen plannen om Resident Evil 7 uit te brengen op de Switch.

In een gesprek tussen Express Online, producer Masachika Kawata en director Koshi Nakanishi van Capcom gaf Kawata aan dat ze uitkijken naar de mogelijkheden die de Nintendo Switch biedt, maar dat ze op dit moment geen plannen hebben voor een Resident Evil op de Switch. De woorden ‘op dit moment’ laten flink wat ruimte voor mogelijk later in het jaar een port, of een release van het volgende deel in de serie op de Switch. Wat wel duidelijk is dat we in ieder geval voorlopig voor Resident Evil niet terecht kunnen op de nieuwe console van Nintendo.

In Resident Evil 7: Biohazard is door Capcom gekozen voor het first person-perspectief en is de focus gelegd op ouderwets griezelen. Hierdoor wordt deel zeven door velen gezien als een nieuwe frisse start van de serie. Vanaf morgen, 24 januari, kun je zelf beslissen of deze geslaagd is op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch