Menu Premium

Capcom geeft fouten Street Fighter V launch toe

Boy Körver 07/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de release van Street Fighter V afgelopen februari ontbraken er een aantal klassieke single-player features, tot ongenoegen van menig Street Fighter-fan. In een interview met Game Informer geeft Capcom-producer Toshinori Ono nu toe dat er inderdaad een aantal zaken beter hadden gekund bij de release van het nieuwste deel van de populaire fighter.

“Ik denk dat we wel kunnen stellen dat we de populariteit van sommige single-player modi hebben onderschat”, zegt Ono in het interview. Street Fighter V kreeg onder andere kritiek voor het ontbreken van een arcade mode en een uitgebreide story mode. De ietwat uitgeklede launch-versie en een aantal aanstaande toernooien wakkerde speculatie aan over een gehaaste release. Dat het Capcom Pro Tour-event inderdaad een aandeel heeft gehad in de bepaling van de releasedatum wordt door Ono niet ontkent, maar dat is volgens hem niet de enige reden voor het ontbreken van een aantal modi geweest.

Ono zegt dat er op dit moment gewerkt wordt om ook een aantal zaken rondom de online-ervaring te verbeteren. Terwijl de server-problemen inmiddels nihil zijn, verpesten rage-quitters bijvoorbeeld nog steeds het competitieve aspect van de online modi van Street Fighter V. Ono stelt ongeruste spelers op hun gemak: “Ik weet zeker dat fans nog meer zullen genieten van de online-ervaring zodra we alle aanpassingen die op het programma staan hebben uitgevoerd”.

Hoe ervaar jij Street Fighter V op het moment? Deel het met ons in de comments!

Bron: Eurogamer

Capcom geeft fouten Street Fighter V launch toe

Capcom geeft fouten Street Fighter V launch toe

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch