Menu Premium

Campaign Overwatch 2 volgt perspectief van meerdere characters

Lars Leeftink 21/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat Overwatch 2 tijdens BlizzCon 2019 werd aangekondigd. Zoals verwacht. Voor veel mensen zal de multiplayer het belangrijkste zijn, maar voor de liefhebbers is er nu ook nieuws over de singleplayer. Die gaat namelijk behoorlijk gevarieerd en inhoudelijk zijn.

Meerdere perspectieven

Dat is volgens lead writer Michael Chu in ieder geval de bedoeling. Volgens Chu ga je in de campaign het perspectief van meerdere characters volgen. Je gaat in de campaign “through all of these characters’ eyes,” kunnen kijken. Elke hero zal zijn eigen perspectief, achtergrondverhaal en toekomst hebben. En de focus zal liggen op de relatie tussen al deze characters. Je gaat meemaken hoe zij omgaan met ‘adversity’ en hoe zij proberen uit deze crisis te komen. Wat is hun rol? Op wat voor manier pakken zij het aan? Al deze vragen zijn een belangrijk onderdeel van de campaign. Deze campaign zal exclusief zijn voor Overwatch 2 en er zijn meerdere nieuwe hero’s in ontwikkeling die ook onderdeel zullen zijn van het verhaal. En het story telling-niveau zal omhoog geschroefd worden.

Het verhaal van Overwatch 2

Het verhaal schets een mooie toekomst waarin dingen heel er goed gaan. Dit ondanks al de gevechten en de Omnic Crisis. Tijdens Overwatch 2 gaan de hero’s uitzoeken wat er is gebeurd na een transmission van Winston naar de hero’s. Dit was te zien tijdens de opening cinematic van de eerste game. Je komt er achter welke hero’s terug kwamen en wie verdwenen zijn. Tevens is er, vanzelfsprekend, een nieuw gevaar dat op de loer ligt.

Ben jij iemand die het singleplayer-verhaal rondom Overwatch volgt, of speel jij Overwatch alleen voor de multiplayer? Wat zijn jouw verwachten met betrekking tot de campaign van Overwatch 2 en hoeveel zin krijg jij in het spelen van de campaign na aanleiding van de informatie die door Chu is verspreid? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch