Menu Premium

Camilla Luddington doet voice-acting van Lara Croft

Gamekings Redactie 26/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zoektocht naar een nieuw model van een van je favoriete game chicks, dan hou je altijd wel even je hart vast. Is ze wel lekker genoeg, beweegt ze wel elegant en het belangrijkste, lijkt ze er wel op? Niet dat het ook enigszins uitmaakt, want wanneer wordt je nou met het model geconfronteerd? Met de stem is het niet heel anders, behalve dat je er de hele game tegen aan luistert.

Wij als hardcore gamers weten natuurlijk wanneer de nieuwe Tomb Raider uitkomt. Die datum staat met rood gemarkeerd op onze kalender en zo snel deze dag aanbreekt, dan rijden we door rood licht, stoppen we met de tentamens en lopen we zo langs de rij van de supermarkt om de game te kopen bij de lokale gameboer. Om vervolgens gelijk door naar huis te bewegen, die game te spelen en onze oude, vertrouwde rondborstige dame in onze armen te sluiten. Maar hoe oud en vertrouwd is Lara gebleven? Zo is ze onder andere jonger dan dat we haar kenden en ze heeft een nieuwe stem gekregen. En die stem is belangrijk. Want welke stem past er bij Lara, hoe is haar intonatie, hoe reageert ze op situaties en niet geheel onbelangrijk, hoe zorg je dat de gamer zich aan Lara gaat binden?

Square Enix heeft in Europa en in Verenigde Staten met scouts niet stil gezeten en is zo bij actrice Camilla Luddington gekomen. De 28 jarige actrice uit Engeland gaat deze rol op haar nemen. Camilla, die onder andere bekend is uit de series Californication en de HBO-serie True Blood, had de diepgang en de emotie van een jeugdig tienermeisje waar de uitgever naar opzoek was. “Het was een van de belangrijkste klussen voor dit project. Deze Tomb Raider game is anders dan alle andere games en omdat we een andere richting met de franchise ingaan, eisten we het uiterste van de voice en performance-acting van de acteurs”, aldus de ontwikkelaar. Wij zijn hier alleen maar blij mee, maar moeten nog even wachten op de zachte zuchtjes en kreuntjes van deze bloedmooie brunette, want Tomb Raider komt pas 5 maart 2013 uit.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch