Menu Premium
Loading...

Call of Duty XP 2016 vindt in september plaats in het altijd zonnige Los Angeles

Boy Körver 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er op deze aardkloot nog steeds vele Call of Duty-fans rondlopen weten we inmiddels, zoals ook besproken in het Premium-item Call of Duty vs Battlefield Discussie. De Call of Duty Experience is een event dat deze fans de mogelijkheid geeft hun liefde voor de shooter te tonen en hortend en stotend de serie toe te juichen. Wil jij als enthousiasteling ook je plicht vervullen, dan zul je een stukje moeten reizen, want de Call of Duty XP 2016 vindt in september plaats in het altijd zonnige Los Angeles.

In de trailer van het grootschalige event worden we lekker gemaakt met een aantal mooie activiteiten. Zo gaan de 32 beste Black Ops 3-teams van de wereld in de grote finale van het Call of Duty World League Championship strijden om de hoofdprijs van twee miljoen Amerikaanse doekoes. De reveal van de Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer én de Modern Warfare Remastered multiplayer doen echter niet onder voor dit grote toernooi en zal dan ook veel Call of Duty-fans warm maken.

Op het event kun je naast op je luie reet zitten terwijl je naar gamende mensen kijkt, ook op je luie reet zitten terwijl je zelf mayhem veroorzaakt in een van de speelbare games. Zo kun je dus los in de multiplayer van zowel Infinite Warfare als Modern Warfare Remastered, die beide al speelbaar zijn in Los Angeles. Als je toch meer van de huidige versie van de populaire shooter bent, dan is er nog de optie om de nieuwe DLC van Black Ops 3 te checken.

Voor al dit shootergeweld en meer, zul je dus wel eerst in het altijd zonnige Los Angeles moeten komen. Zou jij graag het vliegtuig nemen om je onder de Call of Duty-fans te begeven of geef je je vrienden er liever vanaf de bank op los in een potje Call of Duty?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch