Menu Premium
Loading...

Call of Duty: WWII Private Multiplayer Beta Trailer is hier

Rens van Nerum 15/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Beta van Call of Duty: WW2 zit eraan te komen en ontwikkelaar Sledgehammer deelt de sappige details met ons waar we mee aan de slag mogen in de beta van dit nieuwe deel van de CoD-serie.

Als éérste zal de Beta live gaan op de PS4 in het weekend van 25 augustus. Die zal dat gehele weekend ook exclusief speelbaar zijn op de PlayStation 4. In het weekend van 1 September komt de beta ook overgewaaid naar de Xbox One. De ontwikkelaar gaf echter niets specifiek aan over de PC.

Qua content mogen we in onze handjes klappen, want er zijn minstens 3 mappen beschikbaar voor onze hongerige Call of Duty gamertjes. Deze mappen zijn Du Hoc, Gibraltar en Ardennes. Team Deathmatch, Hardpoint en Domination zullen de speelbare modes zijn in de beta.

Ook war-mode, de nieuwe modus die speelbaar is in Call of Duty: WW2 zal zijn gezicht laten zien in de beta. Deze modus betreft een attack/defend gameplay. Verder zal er maar één operation beschikbaar en dat is Breakout. Ook kun je al een klein beetje proeven van het nieuwe Divisions systeem, die create-a-class vervangt.

Alle vijf de divisies zijn beschikbaar in de beta, dat wil zeggen dat je kunt spelen met Infantry, Expeditionary, Airborne, Armoured en Mountain division. Niet alle wapens zullen beschikbaar zijn evenals scorestreaks, de basic trainingskills en progressies in de game.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch