Menu Premium
Loading...

Call of Duty: WW2 Story Trailer zet de toon voor de campaign

Richard den Toom 18/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is in de aanloop naar de release van Call of Duty: WW2 al meer dan genoeg aandacht uitgegaan naar de multiplayer met de vele trailers en de closed beta van een aantal weken geleden (check hier wat JJ en Shelly van de beta vonden). Met nog anderhalve maand te gaan tot release, gunt Activision ons nu een eerste blik op de singleplayer campaign met de Call of Duty: WW2 Story Trailer!

Afgaande de beelden kunnen we weer een ouderwetse campaign tegemoet zien, met uitgebreide aandacht voor de landingen in Normandië, het Ardennenoffensief en natuurlijk Duitsland zelf. Het is een verhaal dat al talloze keren is verteld en in deze trailer valt wat dat betreft weinig originaliteit te bespeuren, maar voor velen zal dat niet per se een slecht ding zijn. Het is ten slotte al weer een tijd geleden dat de serie de Tweede Wereldoorlog aan deed.

Call of Duty: WW2 verschijnt 3 november aanstaande op Xbox One, Playstation 4 en PC. Op de PC kun je van 29 september tot 2 oktober nog aan de slag met een open beta via Steam.

Vinden jullie het een goed of een slecht ding dat Call of Duty: WW2 bekend terrein gaat verkennen? Laat het weten in de comments, zeker de mensen die alleen de singleplayer spelen van Call of Duty (ja, die zijn er echt)!

Bron: Eurogamer

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch