Menu Premium

Call of Duty: WW2 officieel bevestigd door Activision

Jeroen Wiersma 24/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdagavond 19:00 uur, zet maar in je agenda, zeg het sporten maar af, want op dat tijdstip gaat ontwikkelaar Sledgehammer ons meer vertellen over de volgende shooter in de reeks die sinds 2003 niet meer weg te denken is uit het internationale gamelandschap. Met die mededeling is meteen Call of Duty: WW2 officieel bevestigd door Activision!

Jij en ik vermoedden natuurlijk dat Call of Duty terug zou gaan naar z’n roots. Helemaal toen er afbeeldingen lekten kon het bijna niet anders of de tweede wereldoorlog zou het podium worden voor het nieuwe deel in de serie die Sledgehammer voor zijn rekening neemt. Het is dus ook niet anders geworden. Dit jaar gaan we terug naar de strijd tussen de Axis en de Allies. Veel meer weten we nog niet, maar daar komt woensdagavond ongetwijfeld verandering in.

De afgelopen zes jaar is Call of Duty telkens uitgekomen in november en waarom zou het dit jaar anders zijn? Grote kans verder dat de game zal verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht Activision nog met een grote verassing willen komen, dan moet het zijn dat Call of Duty: WW2 ook verschijnt voor de Nintendo Switch. Wat denk jij?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch