Menu Premium

Call of Duty: Vanguard Alpha introduceert nieuwe Champion Hill mode

Dansky 23/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week donderdag kreeg de wereld, na de teaser van een aantal dagen daarvoor, de eerste glimp te zien van Call of Duty: Vanguard. En heel eerlijk, dat was een best epische trailer. Dat de Tweede Wereldoorlog wederom het toneel zou zijn was al een tijdje bekend en dat er een Beta aan zou komen ook. Maar een pre-order is schijnbaar niet nodig voor aankomend weekend.

PlayStation bezitters krijgen weer front-row seats

Het is ook niet meer zo gek; PlayStation bezitters hebben wederom een streepje voor op de rest. Sinds 2015 krijgen PlayStation bezitters als eerste de toegang tot de Call of Duty games. Dat is dit jaar niet anders. Beginnende vanaf 27 augustus, 10:00 uur (PT) tot en met 29 augustus 10:00 uur (PT) kunnen alle PlayStation bezitters deelnemen aan de nieuwe Alpha van Call of Duty: Vanguard. Dus geen pre-order is nodig. Alleen een console en een internet connectie. En dit is niet alles want in deze Alpha zal ook de gloednieuwe modus zitten: Champion Hill.

Champion Hill is Gunfight maar dan net even anders

In 2019 kwam er een gloednieuwe game modus naar Call of Duty: Modern Warfare. Namelijk Gunfight. In kleine maps speelde je 2v2 in totaal vijf rondes met random wapens. Dit werd natuurlijk afgewisseld door andere wapens, of helemaal geen wapens, tijdens de patches. De modus bleek een schot in de roos. Black Ops Cold War ging verder met de formule en nu neemt Sledgehammer Games Studios het stokje over. In Champion Hill speel je met acht teams over vier verschillende arena’s. Teams reiken van twee tot drie spelers en hebben een aantal levens per ronde. Het doel is vrij simpel – iets wat wij gamers graag zien: blijf schieten tot niks meer beweegt en ‘VICTORY’ in het scherm staat. Je begint net als in Gunfight met dezelfde Loadout als je tegenstanders maar die kan je nog upgraden met extra cash. Meer over de tijden van de Alpha en details over Champion Hill zijn te vinden op het Call of Duty blog. En hieronder kan je alvast snoepen van de actie.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch