Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare Remastered Variety DLC heeft release date

Maarten van Steijn 08/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar deze nostalgische titel binnen de Call of Duty reeks al vanaf 4 november 2016 als remaster speelbaar was, krijgen we nu een DLC waarin vier klassieke maps hun intrede maken in Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

De eerste map heet Broadcast. Deze map is geïnspireerd op een chapter uit de Campagne, genaamd ‘Charlie Don’t Surf’ en heeft een combinatie van grote, open plekken en kleine, nauwe hallen. De tweede map heet Chinatown en laat de spelers sluipen door duistere straatjes onder het Chinese maanlicht. Ten derde mogen we aan de slag met Creek, die zowel long-range- als close-combat gebieden heeft. Deze map heeft naast een dorpje, ook een stuk bebossing met een glorieuze waterval. Tot slot krijgen we Killhouse voorgeschoteld. Deze map staat garant voor dikke chaos en snelle vuurgevechten, zoals we dat van Call of Duty gewend zijn.

Deze Variety DLC brengt niet alleen een viertal klassieke maps met zich mee, ook krijg je een tiental Rare Supply Drops, die cosmetische aanpassingen bevatten.

Voor veel mensen zullen deze maps maar al te bekend in de oren klinken. Waar voorheen Microsoft een deal had met developer Activion, geldt dat nu voor Sony. Playstation 4 gamers zullen de DLC dan ook al op 21 maart kunnen aanschaffen, waarbij een release date voor de Xbox One en PC tot dusverre nog niet bekend is. Normaal gesproken krijgen bezitters van de twee laatstgenoemde content de DLC ongeveer een maand later toegeschoven.

Zie jij een herbeleving van deze Map Pack een beetje zitten, of krijgen andere shooters tegenwoordig jouw voorkeur? Laat het horen in de reacties!

Bron: videogamer.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch