Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare patch brengt nieuwe map en meer!

Dansky 26/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe patch voor Call of Duty: Modern Warfare die vandaag uitkwam brengt onder andere een nieuwe map en Giant Infection!

Call of Duty: Modern Warfare Season 2

Het tweede seizoen is in volle gang en Infinity Ward blijft maar geven. Nadat de initiële release van het seizoen van een redelijk leien dakje ging, ging het heel even fout. Met het nieuwe seizoen kwam een nieuwe functie: Regiments. Regiments zijn een soort clan en met het joinen van een Regiment kreeg je een golden tag. Men kwam er al vrij snel achter dat je dit ook in blauw kon veranderen. Waarnaar er dus potjes Call of Duty werden gespeeld met alleen maar blauwe tags. Na een update was dit gelukkig snel weer verholpen.

Nieuwe patch!

De nieuwe Gunfight map Bazaar was al te zien op de roadmap en is nu dus ook toegevoegd aan het roster. Naast een nieuwe gunfight map is er ook een nieuwe manier om Infected te spelen: Giant Infection! Zoals de naam doet vermoeden is dit Infected maar dan in Ground War. Probeer nu maar eens stand te houden met een magazijn van 30 kogels. Dit is niet het enige voor Ground War: de gamemode heeft ook een realism mode gekregen waarbij het puur boots on the ground is zonder tanks. Naast deze nieuwe toevoegingen zijn er natuurlijk buffs en nerfs aan de verschillende wapens en wat QOL veranderingen.

Operator missions

Misschien wel de beste verandering heeft invloed op de Operator Missions. Zoals welbekend onder de Call of Duty: Modern Warfare fans zijn er verschillende Missions & Challenges te volbrengen welke XP en kekke extratjes geven. De missies waarmee je andere Operator skin krijgt, zoals een andere kleur, waren alleen te volbrengen als je de missie eerst selecteerde, hoopte dat je die Operator kon zijn, en dan kon je de missie volbrengen. Nu is het zo dat de missie automatisch wordt geactiveerd als je de Operator selecteert bij het begin van een missie.

En nu maar hopen dat deze update geen rare bugs geeft..

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch