Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare bevat geen loot boxes?

Lars Leeftink 18/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zou het echt zo zijn dat Call of Duty: Modern Warfare geen loot boxes zal bevatten? De nieuwe game in de Call of Duty-reeks komt 25 oktober 2019 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De vraag is echter in hoeverre we het allemaal moeten geloven.

Call of Duty zonder loot boxes?

Het is natuurlijk een welbekende combi. Mensen hebben het vooral gemunt op de Supply Drops die in de game verwerkt zijn. Ze zouden monetization zijn die te ver gaan omdat het gaat om een full-priced game. Maar met de nieuwe game zou dit nu allemaal verleden tijd kunnen zijn. De paid map packs keren niet meer terug, maar misschien gaan deze supply drops dus ook niet meer terugkeren. Dit was wat Art Director Joel Emslie zei op reddit: “Sigh. There continues to be misinformed and incorrect info being pushed about Modern Warfare. What I can say right now is that we are definitely NOT working on any kind of supply drop or loot box system. Also, functional stuff is unlocked through GAMEPLAY. Stay tuned, we’re planning to release info this week.”

Maar…

Er zit echter wel een adder onder het gras. Activision heeft een geschiedenis van eerst met een clean sheet beginnen. Dat deden ze ook bij bijvoorbeeld Black Ops IIII. Om in de maanden na de launch alsnog de pay-to-win mechanismes in de game te verwerken. Dus enige scepsis is op zijn plaats. Eerst zien dan geloven. Maar als Activision dit hele jaar en en 2020 woord houdt, dan zullen we de eersten zijn om hen daarvoor te prijzen. Geef aan wat gamers kunnen kopen, maak het niet pay-to-win en stop geen gok mechanismes in je game en we’re okay.

Denk jij dat dit echt gaat gebeuren of dat dit later na de release toch weer toegevoegd gaat worden?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch