Menu Premium

Call of Duty: Infinite Warfare heeft een YOLO-modus

Tim Koelen 03/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf morgen is het dan eindelijk zover en zal Call of Duty: Infinite Warfare haar release kennen voor Xbox One, PC en PlayStation 4. Vandaag werd bekend dat er maarliefst twee extra modes in de game zijn gestopt voor als je de campaign al eens hebt uitgespeeld.

Als eerste unlock je de zogenaamde “Specialist Mode”. Infinity Ward beschrijft deze modus als: “intensely realistic and not for the faint of heart”. Bij deze mode komen een aantal regels kijken, waaronder bijvoorbeeld het ontbreken van health regeneration. Hieronder staat de hele lijst met alle extra beperkingen:

  • Je helm krijgt permanente schade dus moet vervangen worden als deze stuk gaat.
  • Health krijg je alleen terug via “Nano-Shots”.
  • Zowel je helm als Nano-Shots nemen een equipment slot in beslag.
  • Voortbeweging zal minder goed gaan als je in je been bent beschoten.
  • Tegenstanders kunnen je wapen uit je hand knallen.
  • Mikken wordt lastiger als je in je armen wordt geschoten.

Is dat geen uitdaging voor je? Dan krijg je na het uitspelen van de campaign in de Specialist Mode toegang tot de “YOLO-mode”. Voor degene die onder een steen heeft geleefd: YOLO staat voor “You Only Live Once”. Word je dus keihard neergeknald tijdens het spelen van deze modus, dan betekent dat permadeath. Je mag dan weer helemaal vooraan beginnen.

Call of Duty: Infinite Warfare komt overigens ook uit in een Legacy-edition, waarbij de game CoD: Modern Warfare Remastered zit. In de hernieuwde versie kan je zowel de campaign opnieuw beleven, maar ook de multiplayer!

Duik jij vanaf morgen in CoD: Infinite Warfare, of speel je liever de Modern Warfare Remastered-editie? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch