Menu Premium

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC nu live op PS4

Joep Omes 18/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Beloofd is beloofd: de volgende DLC is gearriveerd en wel als timed exclusive voor de PS4. Infinity Ward gaat rustig verder met het uitbrengen van nieuwe content voor de jongste telg in de CoD familie en brengt ons nu de Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC. We houden onze laarzen nog even van de grond af, want we kunnen nu weer aan de slag met drie nieuwe multiplayer maps. Daarnaast vieren de fans van weleer het feest der herkenning: Rust, één van de populairste maps uit Modern Warfare 2, doet zijn herintrede. Al dan niet met een likje verf.

In de Call of Duty: Infinite Warfare Continuum DLC hebben de ontwikkelaars hun best gedaan om elke multiplayer map zijn eigen look en feel te geven. Turista, een wellness-resort, is gelegen in een enorm skelet wat zowel mogelijkheden biedt voor snipers als voor liefhebbers van close-quarters. In Archive knal je hectisch in het rond op de drie lanes van een post-futuristische kunstgalerij, waar je in Scrap op een schroothoop op de maan het vuilnis buiten zet – letterlijk. Excess is het penthouse in een enorme stad uit de toekomst en de reïncarnatie van Rust. Kleine ronde map, snelle en intense gevechten.

Naast deze maps krijgen we uiteraard ook meer zombies. Shaolin Shuffle sluit de vier inmiddels bekende personages op in een nieuwe horrorfilm, dit keer in het New York van de jaren ’70. Nieuw zijn de kung-fu vechtstijlen waarmee je nu zombies in elkaar kunt trappen. Actrice Pam Grier verzorgt in dit geval de vertolking van de Shaolin Sister, de baas van de dojo waar je terecht komt. Je kunt op je PlayStation 4 dus al los gaat, Xbox One en PC volgen later. Zit jij al klaar voor de nieuwe maps? Of staan jouw laarzen op de grond?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch