Menu Premium

Call of Duty: Infinite Warfare bevat Zombie-modus

Mark Hoogland 02/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag was de dag dat de wereld officieel kennis mocht nemen van het volgende deel in de Call of Duty-franchise. Nu de publiciteitstrein langzaam op stoom gaat komen, krijgen we allicht ook meer informatie over de verschillende modi van de game – en jawel, ook Call of Duty: Infinite Warfare zal een Zombie-modus bevatten!

Wat ditmaal precies de inhoud van het ondode Call of Duty-gedeelte wordt, is vooralsnog gissen; dat de main game futuristisch van aard is, zegt uiteraard niets over de Zombie-modus. Kijk maar naar Shadows of Evil uit Call of Duty: Black Ops 3. In een persbericht laat Activision slechts los dat je als speler in deze co-op modus wordt meegenomen “op een wilde rit, die een nieuwe verhaallijn combineert met unieke gameplay features en mechanics”. Verdere informatie volgt later.

Wat zou jij graag willen zien in de Zombie-modus van Call of Duty: Infinite Warfare? Een film noir-achtige vibe als in Shadows of Evil, of juist iets totaal anders? Laat je fantasie de vrije loop in de comments!

2016_05_02_CoDInfiniteWarfareBevatZombieModus

Call of Duty: Infinite Warfare bevat Zombie-modus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch