Menu Premium

Call of Duty: Ghosts-patch maakt Free Fall voor iedereen beschikbaar

Lisette Atsma 05/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Infinity Ward’s grote kaskraker heeft vandaag een nieuwe update gekregen en tevens geen kleine ook. De Call of Duty: Ghosts-patch maakt Free Fall voor iedereen beschikbaar. Free Fall is een multiplayer map gezet in een wolkenkrabber in Venezuela. De wolkenkrabbel is in staat van verval, welke ieder moment in elkaar kan vallen. Hoe langer het gevecht duurt, hoe verder de map ook zal vervallen. De map zal dus in real-time veranderen terwijl je speelt. De map was hiervoor alleen beschikbaar voor spelers die een  pre-order had geplaatst via specifieke winkels, of een Season Pass had aangeschaft. Daarnaast was de map ook speelbaar voor de mensen die de Special Edition van Call of Duty: Ghosts hadden aangeschaft.

Naast het vrijmaken van deze map voor alle spelers die de game bezitten, zijn er nog veel andere dingen veranderd in de patch. Zo is het hoofdmenu van de game geüpdate, zijn alle challenges nu tegelijkertijd actief, bestaat er een tracker die je laat zien hoeveel camo’s je nog nodig hebt om goudstatus te halen, is er een leaderbord opgesteld voor Hunted Free For All en is Weapon Operations aan het Operations-menu toegevoegd. Samen met al deze nieuwe features zijn er ook allerlei algemene en console-specifieke problemen opgelost en heeft de anti-cheat software een update gekregen.

De Call of Duty: Ghosts-patch is vanaf vandaag beschikbaar voor alle platformen waarop de game te spelen is. De patch zal dus vanzelf tevoorschijn komen wanneer je over de game bezit op de volgende platformen: de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. Gisteren had Infinity Ward de bij deze update horende Customization Packs al gereleased, welke nieuwe speelbare personages en wapens introduceerde voor de multiplayer0modus. Om de release van de patch te vieren, is er dit weekend een gratis multiplayer demo te spelen van Call of Duty: Ghosts op Xbox Live. Vanaf vrijdag 7 maart rond de klok van 19:00 is  avonds de multiplayer-modus van de game kosteloos te spelen op de Xbox 360 en de Xbox One.

Call of Duty: Ghosts-patch maakt Free Fall voor iedereen beschikbaar

Call of Duty: Ghosts-patch maakt Free Fall voor iedereen beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch