Menu Premium

Call of Duty: Ghosts ondersteunt Kinect voice commands

Karim Shehata 24/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Xbox persconferentie van afgelopen dinsdag heeft Call of Duty ontwikkelaar Infinity Ward Call of Duty: Ghosts echt uit de doeken gedaan. Hoewel het al even bekend was dat de game eraan kwam, zagen we tijdens de Xbox Reveal veel meer van de nieuwste Call of Duty. Nu leren we dat de populaire en tegelijkertijd door velen gehate shooter van Activision meer dan alleen een nieuwe engine heeft, want Call of Duty: Ghosts ondersteunt Kinect voice commands voor de Xbox One.

Aangezien Infinity Ward in de Call of Duty: Ghosts presentatie liet zien dat je ook deels met een hond een weg kunt banen door de nieuwste Call of Duty, is het misschien zelfs niet zo’n verrassing dat er Kinect voice commands in deze game zitten. Hoewel er niet is bevestigd wat we straks precies tegen onze televisie kunnen schreeuwen, lijkt het aannemelijk dat de hond die in deze game zit straks wel te coachen is met je stem.

Ontwikkelaar Infinity Ward was onder de indruk van de nieuwe Kinect voor Xbox One, doordat Yusuf Mehdi tijdens de Xbox persconferentie liet zien hoe snel je kunt switchen tussen bijvoorbeeld televisie kijken, gamen en muziek luisteren. De ontwikkelaar meldt echter ook dat ze de Kinect ondersteuning niet in de nieuwe Call of Duty stoppen voor de nieuwigheid die het nu nog heeft. De voormalig ontwikkelaar van de Modern Warfare serie denkt het nodig te hebben om de gameplay beter te maken. Binnenkort gaan we meer zien van de Kinect support in Call of Duty: Ghosts voor Xbox One. Vooralsnog lijkt het er op dat de Xbox 360 géén Kinect support krijgt voor Call of Duty: Ghosts.

Denk je dat de Kinect serieus wat kan toevoegen aan de gameplay van Call of Duty: Ghosts?

Call of Duty: Ghosts ondersteunt Kinect voice commands

Call of Duty: Ghosts ondersteunt Kinect voice commands

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch