Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts No Man’s Land Gameplay Preview

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty is een grote naam in het gamelandschap. Iets wat ze zelf overduidelijk ook vinden. Een dag voor de E3 komen ze namelijk met gameplay trailers. Wie weet kunnen we in de loop van vandaag meer van ze verwachten. Voor nu is het in ieder geval een lekkere warming-up voor het gamegeweld dat we in de loop van de dag allemaal gaan meemaken. Maar het belangrijkste is natuurlijk, wat vind jij van deze in-game beelden van deze next-gen shooter? Kan je niet meer wachten tot je meer ziet van de E3 of zijn je verwachtingen getemperd? Mocht je het hebben gemist, check dan snel de Call of Duty: Ghosts No Man’s Land Gameplay Preview!

We kennen Amerika natuurlijk als één van de sterkste machten in militair opzicht. Wat nu als dat anders was? Wie treedt dan te hulp in geval van militaire conflicten? In Call of Duty: Ghosts zijn de machtsposities gewisseld, waardoor de VS niet meer de superpower van weleer is. Andere maatregelen moeten daarom getroffen worden, een elite groep soldaten die bekend staan als Ghosts om precies te zijn.

Iets anders wat je bij Call of Duty: Ghosts vast niet ontgaan is, zal natuurlijk de hond Riley zijn. Was je benieuwd wat daar mee gaat gebeuren? Dan is er goed nieuws voor je, want Riley gaat je laten zien wat ze allemaal kan. Dit nieuwe game element moet de game verkopen, maar doet Riley dat ook voor jou?

Call of Duty heeft al de nodige jaren hoog in de gameranking gestaan en heeft veel verschillende verhaallijnen en gamewerelden gehad. Van de Tweede Wereldoorlog naar de Koude Oorlog en van het moderne oorlogvoeren naar een toekomstige oorlog. Nu komt daar een oorlog bij waarin de militaire machtsposities zijn veranderd. Trekt deze setting je meer of minder dan de voorgaande delen in de serie en welke setting was je favoriete? Oh ja, en vergeet niet om de Call of Duty: Ghosts No Man’s Land Gameplay Preview te checken natuurlijk.

Call of Duty: Ghosts No Man's Land Gameplay Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch