Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Masked Warriors Teaser Trailer

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

“There are those who wear masks to hide, and those who wear masks to show us what they stand for.” Zo luidde de tekst van de eerste teaser van Call of Duty: Ghosts. In deze live-action trailer zagen we verschillende, gemaskerde warriors voorbijkomen en werd de toon voor de game gelijk gezet. Call of Duty wordt een serieuze, mega actie, Hollywood blockbuster. Dit was onze eerste kennismaking met Call of Duty: Ghosts. Gister bij de onthulling van de Xbox One kregen we een trailer te zien met beelden van de game in de Call of Duty: Ghosts Masked Warriors Teaser Trailer, en ook deze zit vol met klassieke one-liners die recht uit Hollywoodfilms kunnen komen.

Deze sfeer is vooral te danken aan Stephen Gaghan, de schrijver van onder andere Traffic, die aan boord is genomen. Infinity Ward windt er dan ook geen doekjes om; Call of Duty: Ghosts gaat verder dan het inspelen op de gamers die verlangen naar snelle schietactie en lineaire, over de top, singleplayer campaigns. De game wordt nog meer Hollywood. De trailer lijkt dan ook zo uit de bioscoop geplukt en de sfeervolle beelden en melodramatische muziek spreken voor zich.

De trailer laat ons kennismaken met een nieuw type soldaat: de Ghosts. Deze mannen bewegen in de schaduwen, maken dingen mee die ze liever vergeten en met leuzen als “We are all we’ve got”, weet je dat het menens is; deze Call of Duty moet gaan knallen.

We zien een hoop actie en exotische locaties voorbij komen, maar wat het meeste opvalt, en wat in beide trailers al te zien was, is de hond. Ook in de onthulling van de Xbox One werd er aandacht besteed aan de physics rond dit beestje en hij lijkt ook een grote rol te gaan spelen in Call of Duty: Ghosts. De launch datum wordt ook vermeld. Op 5 november moet de game namelijk gaan uitkomen.

Tot nu toe is het gissen of de game zijn grote concurrent kan gaan overtreffen, want we hebben nog geen live gameplay gezien. Wat we wel weten is dat Infinity Ward alles uit de kast lijkt te trekken om de strijd met DICE aan te gaan in de eeuwige first-person-shooter oorlog.

Call of Duty: Ghosts Masked Warrior Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch