Menu Premium

Call of Duty: Ghosts krijgt op 18 februari nieuwe multiplayer-extra’s

Karim Shehata 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel veel games hebben tegenwoordig microtransacties. Dit fenomeen is begonnen met de free-to-play titels die er tegenwoordig in overvloed zijn, maar ook games waarvoor je een zakcentje neerlegt nemen dit model over. Zo kun je bijvoorbeeld in FIFA Ultimate Team spelerspakketten aanschaffen middel van microtransacties en is het in Call of Duty: Black Ops 2 mogelijk om bijvoorbeeld extra slots te kopen, zodat je met meerdere classes aan de slag kan in de game. Microtransacties hebben hun debuut dus al gemaakt in een Call of Duty-game en blijkbaar heeft dit succes opgelevert, want Call of Duty: Ghosts krijgt op 18 februari nieuwe multiplayer-extra’s.

Dit heeft Infinity Ward bekendgemaakt op de community-website van Call of Duty. Vanaf 18 februari is er onder meer de mogelijkheid om je wapens in Call of Duty: Ghosts te voorzien van kattenplaatjes. Voor de fans van de Modern Warfare-games keert overigens Captain Price terug in de vorm van een Weapon Camo, Player Patch, Player Card, Reticle en een Player Background. Het is dus mogelijk om met Captain Price mensen het leven zuur te gaan maken in de multiplayer van Call of Duty: Ghosts, terwijl hij een wapen draagt met kattenplaatjes. Je kunt overigens nog meer met de katten, want naast een Weapon Camo, komt er ook een Player Patch, Player Card, Reticle en Player Background geheel in kattenstijl naar de populaire multiplayer game. Wanneer je echter geen slots meer over hebt om Captain Price met een kattenwapen daadwerkelijk te kunnen bewerkstelligen, is er ook nog het Extra Slots Pack. Hierdoor kun je wat meer loadouts maken, waardoor je keuze blijft houden in Call of Duty: Ghosts. Als klap op de vuurpijl komt er ook nog een pakket waarin je met de Ghosts-personages uit de singleplayer-modus de multiplayer van deze Call of Duty kan bestormen.

Alle microtransactiepakketten verschijnen op 18 februari voor de Xbox 360 en de Xbox One. Ook op de komst van microtransacties moeten PlayStation- en PC-gamers dus wachten. Wanneer we uitgaan van de tijd waarop gamers zonder een Xbox-platform meestal moeten wachten op DLC, is het waarschijnlijk een maand later mogelijk om op de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PC aan de slag te gaan met onder meer kattenwapens.

Call of Duty: Ghosts krijgt op 18 februari nieuwe multiplayer-extra's

Call of Duty: Ghosts krijgt op 18 februari nieuwe multiplayer-extra’s

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch