Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Devastation DLC Pack Preview Trailer

Karim Shehata 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs kreeg Call of Duty: Ghosts een frisse wind door middel van het Onslaught DLC-pakket. Deze bracht nieuwe maps en de eerste Episode van de Extinction-modus, welke daardoor beter tot zijn recht kwam dan voor de DLC. Zoals we van de jaarlijkse Call of Duty-games gewend zijn, blijft het zeker niet bij één DLC-pakket. Zo verschijnt binnenkort de tweede DLC in de vorm van Devastation. Of jij van dit DLC-pakket ‘devastated’ raakt, mag je zelf beoordelen door middel van de beelden in de Call of Duty: Ghosts Devastation DLC Pack Preview Trailer.

De Devastation DLC zal vier kleine tot middelgrote maps met zich meenemen, in de vorm van Ruins, Behemoth, Collision en Unearthed. De eerste drie maps zijn volledig nieuw, terwijl Unearthed een remake is van het populaire Doom uit Call of Duty: Modern Warfare 3. Daarnaast bevat het DLC-pakket een nieuw wapen en heet de Ripper. Gamers die beschikken over een Season Pass voor de Xbox 360- en Xbox One-versies van de game hoeven echter niet tot de verschijningsdatum van de DLC te wachten, want zij kunnen ‘Da Rippa’ nu al downloaden voor Call of Duty: Ghosts. Wanneer je over een Season Pass beschikt op de PlayStation 3, PlayStation 4 of de PC moet er nog even wat geduld opgebracht worden. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt de DLC voor deze platformen ongeveer een maand later, waardoor het erop lijkt dat ook de verschijning van het wapen in dat geval een maand wordt opgeschoven.

Als klap op de vuurpijl bevat het Devastation DLC-pakket de tweede Episode van Extinction, Mayday genaamd. Deze tweede episode in een serie van vier is het directe vervolg op Nightfall, waardoor je dus op zoek moet naar de antwoorden op de vragen die de eerste episode heeft achtergelaten. Naar het antwoord op de vraag: “Wanneer verschijnt het Devastation DLC-pakket voor Call of Duty: Ghosts eigenlijk?” hoef je echter niet lang te zoeken, want deze verschijnt op 3 april op Xbox Live. PlayStation en PC-bezitters moeten naar alle waarschijnlijkheid nog een maandje wachten op het pakket.

Call of Duty: Ghosts Devastation DLC Pack Preview Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch