Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Clans Trailer

Gamekings Redactie 11/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarschijnlijk is één van de redenen dat het first-person shooter-genre zo populair is, het feit dat het zich perfect leent voor online multiplayer-matches. Ook het aankomende Call of Duty: Ghosts doet dat, zoals je ziet in de Call of Duty: Ghosts Clans Trailer.

Je kunt ervoor kiezen om in je eentje de singleplayer-modus te spelen of dat je met mensen over de hele wereld de multiplayer-modus betreedt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om al je vrienden erbij te betrekken en als team aan de slag te gaan. Headsets op, het voordeel dat je waarschijnlijk allemaal Nederlands spreekt en weten wat je aan elkaar hebt. Sowieso zorgt het ervoor dat je waarschijnlijk, als team zijnde, veel betere scores neerzet dan wanneer je met een aantal willekeurige noobs in een team wordt gezet.

Ontwikkelaar Infinity Ward en uitgeverij Activision laten met de Call of Duty: Ghosts Clans Trailer zien dat het ook in hun aankomende game makkelijk is om clans te vormen met je maten. Nieuw aan de clanfunctionaliteiten van Call of Duty: Ghosts is dat je zelfs clans kunt maken met vrienden die op een ander platform spelen. Als jij dus een echte Xbox 360-gamer bent, maakt het niet uit als je beste vriend liever op de PC of PlayStation 3 speelt. Niet te vergeten de next-gen consoles. Daarnaast is het via een officiële Call of Duty: Ghosts-applicatie op de tablet en smartphone mogelijk om als een echte clanmanager te werk te gaan.

Natuurlijk kan ik álles weggeven dat er in de Call of Duty: Ghosts Clans Trailer verteld wordt, maar het beste idee is om deze zelf snel te checken! Call of Duty: Ghosts verschijnt op 5 november voor de PC, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. De PlayStation 4-versie is er op 29 november en de Xbox One-versie verschijnt wanneer de console ook in Nederland is.
Call of Duty: Ghosts Clans Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch