Menu Premium

Call of Duty, FIFA & Animal Crossing genomineerd voor Hall of Fame 2021

JeffreyHage 19/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twaalf games maken kans op een plekje in de video game Hall of Fame van 2021! Call of Duty, Animal Crossing en FIFA behoren tot de genomineerden. Dit bericht het National Musuem of Play online. Fans van de games mogen hun stemmen tussen 18 en 25 maart uitbrengen. De bekendmaking van de nieuwe toevoeging voor de Hall of Fame wordt op 6 mei om 10.30 uur bekendgemaakt.

O.a. Call of Duty en meer

Animal Crossing, Call of Duty, FarmVille, FIFA International Soccer, Guitar Hero, Mattel Football, Microsoft Flight Simulator, Pole Position, Portal, StarCraft, Tron, en Where in the World is Carmen San Diego? – maken dit jaar kans op een plekje in de gaming Hall of Fame. Wil jij nou dat één van deze games écht in de Hall of Fame terecht gaat komen? Breng dan nu je stem uit! De stembussen zijn nog open tot 25 maart. Stemmen mag je overigens hier doen. Games die deze twaalf knallers voorgingen zijn o.a. Mario Kart (2019), Tomb Raider (2018) en GTA 3 (2016).

Een trip down memory lane

Het leuke aan deze contest is dat je met een gerust kan nerden op titels uit het verleden. Met Call of Duty wordt namelijk niét Warzone bedoelt, maar de echte eerste Call of Duty. Verder staan er ook andere kekke titels tussen zoals Portal en de originele Animal Crossing voor de GameCube! Met deze lijst kun je jouw hele hart en ziel ophalen aan die ene game uit het verleden. Een tijd voor EAgate en een tijd waarin de Battle Royale mode nog niet in de dikke van Dale stond. Niet dat het daar nu wel in staat, maar goed, je snapt het wel, toch? Bij Gamekings zijn we overigens ook niet vies een tripje down memory lane. Zo hebben we natuurlijk met onze Nerd Culture podcast (waarvan je hier de laatste aflevering kunt vinden) genoeg van die tripjes ondernomen! Enfin: ben je na de Tweede Kamer verkiezingen nog niet uit gestemd? Neem dan hier een kijkje!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch