Menu Premium

Call of Duty: Black Ops Cold War gaat dingen nét even anders doen

Dansky 27/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De single player van Call of Duty: Black Ops Cold War werd gisteren voor het eerst ten tonele gebracht. De manier waarop deze trailer werd uitgebracht was al anders dan normaliter gebeurd. Om de trailer te zien moest je eerst een Warzone missie doorspelen waarin je een aantal objectives moest behalen. De hele missie is hier terug te zien. Aan het einde van deze speciale missie werd de trailer getoond van de single player campaign van Call of Duty: Black Ops Cold War. Maar er is natuurlijk meer informatie over deze nieuwe Call of Duty titel.

Call of Duty: Black Ops Cold War gaat de single player net even anders aanpakken

Naast deze toch wat onconventionele manier van een trailer tonen gaat Call of Duty: Black Ops Cold War nog meer veranderingen brengen. Je kan bijvoorbeeld je eigen character creeëren zodra je de single player gaat spelen. Dit zal de vorm aannemen van menig RPG: je kan bijvoorbeeld je huidskleur, bouw, en gender aanpassen. Maar ook je psychologische profiel. Dit geeft je binnen de single player bepaalde perks. Als je paranoïde bent heb je een snellere aim down sight time bijvoorbeeld. Of een lone wolf; deze rent langer dan de andere characters. Of deze perks doorgaan naar de multiplayer is niet gezegd maar ga er maar niet vanuit. Daar zullen hoogstwaarschijnlijk andere perks beschikbaar zijn.

Naast deze customization heb je ook secundaire missies binnen levels. Deze activeer je door middel van het vinden van intel, iets wat sinds jaar en dag bestaat in de Call of Duty reeks. Alleen in plaats van achtergrondinformatie krijg je nu een complete missie die je kan doorspelen. Als klap op de vuurpijl zijn er ook levels waarin je zelf mag uitzoeken hoe je een objective volbrengt. Je krijgt bijvoorbeeld een opdracht om een dude uit te schakelen of een gijzelaar te bevrijden. Deze kan je op je eigen manier uitvoeren. Vergiftig je de generaal, chanteer je de bewaker of ga je guns blazing naar binnen? Het is helemaal aan jezelf hoe jij dit wilt aanpakken.

Cross-play blijft ook bij deze Call of Duty ondersteund

Cross-play is ook bij deze Call of Duty weer van de partij. Naar verluid zal dit op dezelfde manier gebeuren als Modern Warfare doet: input-based. Daarnaast is er ook gedacht aan de next-gen want cross-gen gamen is ondersteund. Helaas geen gratis upgrade als je de game koopt voor de current-gen, zelfs niet voor de Xbox Series X. Activision heeft hier een hele pagina voor opgezet dus wil je weten welke editie voor jou het beste is? Check dan vooral de FAQ pagina.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch