Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 5 in ontwikkeling bij Treyarch

Hylke Haagsma 20/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kotaku claimt van anonieme bronnen te hebben gehoord dat Call of Duty: Black Ops 5 in ontwikkeling is bij Treyach. Eigenlijk was het de bedoeling dat Raven Software en Sledgehammer Games de volgende Call of Duty game uit zouden brengen.

Call of Duty: Black Ops 5 door wie precies?

De Call of Duty-game van Sledgehammer en Raven zou zich gaan afspelen tijdens de Koude Oorlog. Activision Blizzard zou het over een andere boeg gooien door beide studio’s nu als ondersteunende ontwikkelaars in te zetten voor de singleplayer van Black Ops 5. Tussen Raven en Sledgehammer zouden ook wat spanningen zijn.

Activision koos er tot nu toe nog voor om niet te reageren op de geruchten. Eerst krijgen we hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Modern Warfare game.

We gaan snel meer horen over Call of Duty 2019

Het is inmiddels de Call of Duty-onthullingstijd van het jaar. En de verwachtingen van fans voor Call of Duty 2019 zijn hoger dan ooit! We weten dat Infinity Ward de eerstvolgende game van 2019 ontwikkelt. Ook weten we dat deze vrijwel zeker in het Modern Warfare-universum is vastgelegd. Activision heeft al een aantal Amerikaanse football spelers het spel laten zien, en volgens een recente earnings call van de uitgever is de officiële wereldwijde bekendmaking niet al te ver weg.

Ze staan te springen om Call of Duty 2019

Rob Kostich van Activision Publishing zei dat het bedrijf van plan is de volgende Call of Duty “later dit kwartaal” bekend te maken. Iets wat de aankondiging plaatst ergens tussen nu en 30 juni. Niet alleen dat, maar Kostich bevestigde opnieuw het vertrouwen van Activision in het project, en zei dat ze zich “ongelooflijk goed voelen over de game van dit jaar van Infinity Ward.” Ik denk dat het heel duidelijk zal worden waarom we zo enthousiast zijn over de release.”

In overeenstemming met traditie, is het zeer waarschijnlijk dat de jaarlijkse Call of Duty zal worden onthuld voordat de E3 2019-games van dit jaar centraal staan. Dus een goede gok zou de aankondiging in de komende weken van mei plaatsen. Geruchten suggereren dat, in tegenstelling tot Call of Duty: Black Ops 4, de titel geen Specialist of een Battle Royale-modus zal bevatten, maar een campagne voor één speler zal terugbrengen na de afwezigheid van vorig jaar.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch