Menu Premium

Call of Duty Black Ops 3: Zombies Chronicles aangekondigd

Rens van Nerum 04/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel we hebben weer wat wreed nieuws! het 5e DLC pakket is aangekondigd voor Call of Duty Black Ops 3 en die heet: Zombies Chronicles!

In een interview op Youtube op het kanaal van JCBackfire heeft Jason Blundell van Treyarch officieel de nieuwe DLC voor Black Ops 3 aangekondigd. De nieuwe content heet Zombies Chronicles en belooft weer veel vette shit met zich mee te brengen. Heb je de video nog niet gezien? Check hem dan hieronder:

De DLC zal onder andere 8 remasterd zombie maps bevatten van Call of Duty: World at War, Black Ops en Black Ops 2. Denk hierbij aan maps als: Nacht der Untoten, Verruckt, Shi no Numa, Kino Der Toten, Ascension, Moon en Origins. Verder zitten in de pack ook:

– Takeo en Richtofen Calling Cards
– Dempsey en Nikolai Calling Cards
– Zombies Heroes Animated Calling Cards
– Limited Edition Camouflage Tin Can

De versie voor de PlayStation zal op 16 mei beschikbaar zijn en de Xbox One versie zal kort daarna ergens volgen. Het word dus een enorme Zombies mash-up van nieuwe content en ”gouwe-ouwe” content en het lijkt erop bruut te gaan worden! Ga jij met deze DLC aan de slag en volle bak zombies killen? Laat ons in de comments weten in welke map jij het liefst zombies sloopt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch