Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 3 – Multiplayer Starter Pack nu beschikbaar op Steam

Joep Omes 16/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je een Call of Duty fan van het eerste uur en heb je een hekel aan single player-games? Zo ja, dan is er goed nieuws voor je; Call of Duty: Black Ops 3, de best verkochte console game van 2015, waar we al sinds november mee los kunnen gaan, heeft een multiplayer only-versie op Steam gekregen.

Het Multiplayer Starter Pack is vandaag op Steam verschenen en is een gestripte versie van de originele game; perfect voor iedereen die het verhaal liever links laat liggen maar wel wil proeven van de online ranked schietpartijen. Dat betekent dat je voor een gereduceerde prijs toegang krijgt tot multiplayer maps en features als Weapon Paint Shop, Gunsmith, Arena, Freerun, Theater, en de Black market. Spelers kunnen wel DLC passes kopen, maar krijgen dus alleen toegang tot de multiplayer-versie van het spel.

De zombie mode en de single player campaign worden pas beschikbaar als je je aankoop upgrade naar de volledige game, evenals multiplayer custom games, mods en de unranked server browser wanneer deze uitkomen. Daarnaast kun je niet hoger levelen dan level 55. Uitgever Activision Blizzard heeft overigens nog niks gezegd over eenzelfde mutiplayer-versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

De Multiplayer Starter Pack versie van Black Ops 3 is dus alleen verkrijgbaar voor de PC, via Steam, en te koop tot en met 29 februari. Is dit voor jou eindelijk het moment om mee te knallen met je vrienden, zonder onnodige toevoegingen? Laat het weten in de comments!

Call of Duty: Black Ops 3 – Multiplayer Starter Pack nu beschikbaar op Steam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch