Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt modding tools op PC

Karen Koch 02/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is er nou beter dan een game met community support zoals mods en map-making? Wat dacht je van Call of Duty: Black Ops 3 met mogelijkheden tot het maken van je eigen maps en mods? Dit staat namelijk voor de PC-versie van de game op de planning.

Treyarch heeft besloten om de modding en map-making tools toe te voegen om de community van de game tevreden te houden en ze lekker hun eigen ding te laten doen. Dit waren namelijk functies waar veel fans al een tijdje om hebben geroepen en Treyarch bewijst hierdoor nogmaals dat ze ook écht luisteren naar wat de gamers willen. Het voorlopige plan is dat je uiteindelijk zelf maps, game modes en nog meer zal kunnen maken. Daarnaast gaan ze bij de ontwikkelaar ook dedicated servers neerzetten om deze mods op te draaien.

Een vaste datum hebben ze nog niet, maar voorlopig richt de ontwikkelaar zich erop om rond maart 2016 te beginnen met een closed alpha voor deze tools. Let wel op, deze tools komen dus alleen voor de PC beschikbaar. Call of Duty: Black Ops 3 komt later deze week uit, op 6 november om precies te zijn. Wat zeggen jullie, zijn jullie enthousiast of niet?

Bron: Treyarch

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt modding tools op PC

Call of Duty: Black Ops 3 krijgt modding tools op PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch