Menu Premium

Call of Duty: Black Ops 2 Personalization Packs nu uit voor PS3 en PC

Karim Shehata 29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game-industrie lijkt tegenwoordig een nieuw verdienmodel te hebben gevonden. Nadat een paar jaar geleden het begrip ‘DLC’ werd gevonden, al dan niet uitgevonden, krijgen we nu ook te maken met microtransacties en deze beperken zich tegenwoordig niet meer tot de free-to-play titels. Zo is in het in FIFA 14 Ultimate Team gebruikelijk om wel eens een pakketje met kaarten aan te schaffen en kun je in de Call of Duty-games door middel van dit model bijvoorbeeld je wapens pimpen. Laatstgenoemde franchise komt nu in het nieuws vanwege microtransacties, want de Call of Duty: Black Ops 2 Personalization Packs zijn nu uit voor PS3 en PC.

Dit heeft ontwikkelaar Treyarch zojuist bekendgemaakt op Twitter. De Personalization Packs waren al een tijdje beschikbaar voor de Xbox 360-versie van de nog altijd zeer populaire multiplayer-shooter, maar waren dus nog niet beschikbaar voor de PlayStation 3- en PC-versies van de game. Nu krijgen de bezitters van de last-gen Sony-console en van de PC dus ook te maken met de Personalization Packs die door het leven gaan als Afterlife, UK Punk, Paladin en Comics. Niet alleen de Xbox-bezitters kunnen nu dus meer spreken van een mooi stukje stripboek op hun Black Ops 2-wapens.

Het is overigens redelijk opvallend te noemen dat Call of Duty: Black Ops 2 nog ondersteund wordt door Treyarch. De game dateert inmiddels van november 2012 en kent zelfs al zijn opvolger in Call of Duty: Ghosts. Naar alle waarschijnlijkheid is dit ook het laatste teken van leven dat deze game vertoont op het gebied van PR. De cirkel is in ieder geval rond, want ieder DLC- of microtransactiepakket die voor deze game verscheen op Xbox Live, is nu ook beschikbaar op de PlayStation 3 en de PC. Op ieder platform waarop Call of Duty: Black Ops 2 is verschenen kun je nu dus modieus knallen met de nieuwe Personalization Packs.

Call of Duty: Black Ops 2 Personalization Packs nu uit voor PS3 en PC

Call of Duty: Black Ops 2 Personalization Packs nu uit voor PS3 en PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch