Menu Premium
Loading...

Call of Duty Black Ops 2 Eclipse Zombies Trailer

Gamekings Redactie 26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Call of Duty games van Treyarch zijn onafscheidelijk verbonden met de zombies. Het kon ook niet anders dan dat Black Ops 2 ook een bezoek krijgt van de levende doden. Ze komen dit keer overigens met de bus. Check deze brute Call of Duty Black Ops 2 Eclipse Zombies Trailer.

Het mag geen verrassing zijn dat de Zombie Mode zijn terugkeer maakt in Call of Duty Black Ops 2. Het hoort gewoon bij de Treyarch Call of Duty games. Bovendien gaat Treyarch flink uitpakken dit keer. Zo moeten dit niet alleen de grootste maps ooit worden, ook verplaatst de focus van de Zombie Mode zich een beetje. Het is niet meer simpel zombies terug onder de zoden stoppen tot je je laatste loden kompaan afvuurt. In Black Ops 2 krijgt de Zombie Mode waarschijnlijk, naast de co-op die we kennen, een missie-gedreven campagne. Uit de Call of Duty Black Ops 2 Eclipse Zombies Trailer kunnen we dit ook een beetje uit opmaken.

In de trailer krijgen we ook al de vier hoofdrolspelers te zien: Een brunette met opgeknoopt houthakkers shirt, een ICT’er of verdwaalde hipster, een oude militair met bril en Burt Reynolds snor, en een bijna niet te spotten gast met cap en opgestroopte broekspijp. Of dit bonte gezelschap gebaseerd is op bekende acteurs, zoals in de Call of the Dead map in Black Ops, is nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is uit de Call of Duty Black Ops 2 Eclipse Zombies Trailer, is dat de Zombie Mode keihard terug is.

Call of Duty Black Ops 2 Eclipse Zombies Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch