Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Advanced Warfare Reveal trailer

Gamekings Redactie 02/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat ze op het hoofdkantoor van Activision veel te enthousiast waren om tot 4 mei te kunnen wachten, want opeens is hier dan de Call of Duty: Advanced Warfare Reveal trailer. Terwijl het de planning was om pas op zondag alles uit de doeken te doen, krijgen we vandaag al de officiële eerste beelden. Is het wreed? Check het hier!

Gisteren kregen we al even een teaser trailer die de setting van ‘het nieuwe Call of Duty-deel’ liet doorschemeren, maar met deze nieuwe beelden is er geen twijfel over mogelijk: we gaan de toekomst in. Waar de serie ooit begon als een klassieke Tweede Wereldoorlog shooter, is dat ver achter ons en we zien dan ook hovercrafts met de mogelijkheid om zichzelf onzichtbaar te maken. Daarnaast komen er genoeg niet-bestaande wapens voorbij die laten zien dat het zeker geen tegenwoordige tijd is in Call of Duty: Advanced Warfare. 2014 lijkt het jaar te worden waarin we voornamelijk de toekomst kapot kunnen schieten, want naast het aankomende Verdun van M2H zijn er geen andere shooters met een klassiek oorlogthema. Misschien dat er nog iets wordt aangekondigd, maar de kans is dan klein dat dit jaar nog uitkomt.

We krijgen gelijk een releasedatum te zien, want Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt op 4 november dit jaar.Zoals de trailer laat zien, zijn al deze beelden van de Xbox One-versie, en dat de game dan ook naar de PlayStation 4 komt lijkt vanzelfsprekend. Ook de PC zal waarschijnlijk niet overgeslagen worden, maar misschien wordt dit wel het deel dat niet meer naar de Xbox 360 en PlayStation 3 komt. Ik ga er persoonlijk vanuit dat ook deze consoles een versie krijgen, maar naast de Xbox One moeten alle platformen moeten nog bevestigd worden. Ben je zelf al reuze benieuwd? Check de trailer! De reacties op de teaser trailer waren verdeeld, maar weet deze officiële reveal trailer de harten van de fans te winnen?

Call of Duty: Advanced Warfare Reveal trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch